Hemsida24

Hemsida24

Hemsida24 är ett verktyg för att på internet skapa webbplatser för din webbshop och e-handel. Företaget grundades 2008. Med Hemsida24 har du total kontroll över din hemsida, från vilken dator som helst, samtidigt som slutresultatet blir professionellt utarbetat. Antalet företagskunder överstiger 100 000 st. och antalet anställda är fler än 100. I Sverige finns kontor på 3 orter (Helsingborg, Göteborg samt Stockholm). Internationellt sett finns kontor i Bulgarien (Sofia), Storbritannien (Manchester) samt USA (Phoenix och Miami). Samtliga hjälper till med administrering och hantering av dina hemsidor och webbplatser. Webbhotellen är molnbaserade och där används cPanel i alla paketeringar. Upptiden är minst 99,9% och skydd emot DDOS attacker ingår i alla webbpaket.

Tjänster & erbjudanden

Baspaket

Rabatt just nu!

Standard

24 kr/mån
Ord.pris 119 kr/mån.80% rabatt eller 24 kr/månad under första året.
Hemsida24
Liten webshop med max 5 produkter samt 3 varianter
Lagring:10 GBTrafik:100 GBWebbplatser: ObegränsatRAM:Ej angivetDomäner:Ej angivetGratis domän ingår?Ej angivetGratis SSL:NejDNS-inställningar:Ej angivetSkalbar:NejSnabbinstallation:Ja WebbshopBackup:Ej angivet
Rabatt just nu!

Professionell

38 kr/mån
Ord.pris 189 kr/mån.80% rabatt eller 38 kr/månad under första året.
Hemsida24
Mellanstor webshop med max 15 produkter samt 5 varianter
Lagring:Ej angivetTrafik:Ej angivetWebbplatser:Ej angivetRAM:Ej angivetDomäner:Ej angivetGratis domän ingår?Ej angivetGratis SSL:JaDNS-inställningar:Ej angivetSkalbar:NejSnabbinstallation:NejIngaBackup:Ej angivet
Rabatt just nu!

E-butik

70 kr/mån
Ord.pris 349 kr/mån.80% rabatt eller 70 kr/månad under första året.
Hemsida24
Stor webshop med obegränsat antal produkter
Lagring:Ej angivetTrafik:Ej angivetWebbplatser:Ej angivetRAM:Ej angivetDomäner:Ej angivetGratis domän ingår?Ej angivetGratis SSL:JaDNS-inställningar:Ej angivetSkalbar:NejSnabbinstallation:NejIngaBackup:Ej angivet

Hemsida24 domäner och priser

Toppdomän Köp Förnya Flytta
.SE 99 kr 139 kr 0 kr
.NU 119 kr 139 kr 0 kr
.COM 89 kr 139 kr 89 kr
.NET 89 kr 139 kr 89 kr
.ORG 119 kr 139 kr 119 kr

Hemsida24 webbhotell

Hemsida24 har en allt-i-ett-lösning som känns rätt unik och riktar primärt in sig på e-handel. Förutom hosting med support och en mobilanpassad (responsiv) hemsida så får du proffsiga mallar vilka är mycket attraktiva verktyg. För dig som bestämt dig för att bedriva e-handel och vill öppna en webbshop är Hemsida24 extra intressant tack vare lösningen "Annonsera". Det är en lösning som är speciellt utformad för annonsering och marknadsföring på Google. Du kan välja 3 olika paket för ditt webbhotell med e-handel. Dessa heter Standard, Professionell samt E-Butik.  Du erbjuds även månatliga tjänster som SEO-verktyg för sökmotoroptimering. Övriga tjänster som VPN och paket för webb- och serverhotell sker i samverkan med Miss Hosting.

VPS och dedikerade servrar

Du hittar även server-hotell hos Hemsida24 samarbetspartner. Du kan välja VPS (Virtuell Privat Server) i 6 st. olika paketeringar. En VPS är din egna server men med delad miljö. Vill du hyra en dedikerad server kan du välja mellan 3 varianter. En dedikerad server delas inte med någon, resurserna och prestandan på den är till enbart för dig och dina hemsidor. Dessa alternativ är många gånger väldigt praktiska eftersom du slipper ansvara för drift och underhåll.

E-post

Som klient för email använder Hemsida24 Flock. Det är ett bra, lättanvänt system med funktioner som är kraftfulla. Flock har (som många andra mejlklienter) även en inbyggd kalender lätt tillgänglig för att du ska kunna planera din tid eller boka dina möten. Du kan även hålla videomöten med Flock. Antalet deltagare kan då som max vara 50 anslutna enheter. Skärmdelning för snabb kommunikation och enkel återkoppling finns det också inbyggt stöd för. Beställer du någon av lösningarna för e-handel får du även tillgång till tjänsten G Suite som passar till alla företagstyper.

SSL

För dina besökares säkerhet ingår alltid ett SSL-Certifikat i ditt webbhotell hos Hemsida24, e-handelspaketet Standard exkluderat. SSL-kryptering är tekniken som världsomspännande används för att säkra webbplatser och undvika att användares data hamnar i fel händer. Din hemsida kommer troligtvis också att ranka högre i en sökmotor som t.ex. Google med SSL vilket bör vara intressant för de flesta.

Domännamn

Troligtvis har du redan några förslag på vilken toppdomän samt vilket domännamn du vill använda dig av. Hos Hemsida24 letar du via sökfunktionen snabbt fram lediga domäner som kan vara perfekta för dig. Registrera och säkra namnet online för just ditt företag idag och nå nya marknader imorgon. Du kan välja bland fler än 650 toppdomäner.

WhoIs-skydd

När du registrerar ett domännamn lämnas dina kontaktuppgifter till WhoIs som är en internationell databas. Då kan vilken individ eller myndighet som helst, över hela världen, leta fram personliga uppgifter som ditt namn, din address, telefonnummer eller e-post utan några som helst begränsningar. Med denna offentliga information kan du som ägare av en domän riskera t. ex. spam eller möjlighet till identitetsstöld. Med ett WhoIs-skydd blir dina personliga uppgifter skyddade och ersatta. Detta ingår i samtliga webbpaketen från Hemsida24.

Support

Undrar du om någonting? Kontakta då vår kundtjänst via vår chatt, mail eller på telefon. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan man säga att tjänsterna som Hemsida24 erbjuder är omtyckta. Du kan utan att vara ett proffs på html-programmering och webbutveckling, åstadkomma en klart godkänd hemsida till en skaplig kostnad. Med andra ord så är detta ett intressant alternativ trots konkurrensen som finns på marknaden idag.