SEO-hosting

Med SEO-hosting menas att webhosting-leverantören möjliggör för kunden att sätta upp webbplatser på olika IP:n med möjlighet att addera fler IP:n över tid.

Webbhotell som erbjuder SEO-hosting

Inleed webbhotell recension
Billigaste paketet
19:-per månad, klicka här.
Tjänster Webbhotell fr. 19:-VPS fr. 249:-Dedikerad Server fr. 624:-
Domänpriser .SE → 149 kr.NU → 149 kr.COM → 149 kr.NET → 199 kr.ORG → 249 kr
Egen sajt webbhotell recension
Billigaste paketet
39:-per månad, klicka här.
Tjänster Webbhotell fr. 39:-
Domänpriser .SE → 127 kr.NU → 127 kr.COM → 99 kr.NET → 109 kr.ORG → 109 kr

Vad är SEO-hosting och är det nödvändigt?

För gemene man skulle vi vilja säga - nej.

Så varför är SEO-hosting populärt?

De som mer aktivt jobbar med många webbplatser och tjänar pengar på nätet vill ha sina webbplatser spridda på många olika IP:n för att Google och andra sökmotorer ska få sämre möjligheter att förstå ägarkopplingar bakom webbplatsderna. Det underlättar nämligen att dölja spåren efter för länkbyten/länkscheman där det sistnämna används för att stärka webbplatsers positioner men ogillas av sökmotorerna eftersom det anses vara manipulering. Vilket det självklart är. Men manipulering är inte detsamma som olagligt och faktum är att i princip alla stora aktörer inom konkurrensutsatta nischer jobbar på detta sätt. Att bygga länkar till webbplatserna stärker normalt sett en webbsidas placering i sökresultaten vilket leder till mer trafik och i slutändan även mer pengar till webbplatägaren.

Alternativ till SEO-hosting

Ett alternativ till SEO-hosting om du nu vill använda olika IP:n är att använda Cloudflare som är helt gratis. Det skyddar dessutom din webbplats mot överbelastningsattacker och skapar snabbare laddningstider för dina besökare. Med Cloudflare tilldelas du olika namnservrar som du klistrar in i din kontrollpanel och vips - dina webbplatser får olika IP:n! Det kan behövas ett nytt konto för varje sajt men det är ju en icke-fråga när allt är gratis.

Månadens webbhotell

Riktigt bra priser för ett kvalitetswebbhotell

Artiklar i kategori webbhotell