WordPress webbhotell

Med webbhotellen på den här sidan försäkrar du dig om att du får en problemfri upplevelse utan att betala för mycket när du kör WordPress.

Vad är WordPress?

WordPress är ett bloggprogram som låter dig enkelt skapa webbplatser och publicera artiklar online utan att du behöver någon kunskap om webbutveckling. Det lanserades först 2003 och är idag det mest populära bloggprogrammet i världen. Programvaran är tillgänglig under GNU Public License, vilket innebär att den är helt gratis att använda och gratis att ladda ner.

En av de största fördelarna med att använda WordPress är att det är gratis programvara med öppen källkod. Faktum är att det finns så många olika plugins tillgängliga att du kan skräddarsy WordPress-webbplatsen för att passa nästan alla typer av behov. Det faktum att det finns så många WordPress-teman att välja mellan och så många gratisverktyg för att anpassa din blogg gör WordPress till ett utmärkt val för alla som vill skapa en online-närvaro på enklast möjliga sätt.

Regel nummer ett: var inte dumsnål när du använder WordPress

Regel nummer ett om du vill använda WordPress på en egen webbplats med en massa plugins är att inte vara dumsnål. Visst kan det vara frestande med det riktigt billigaste webbhotellet, men om du ser till tekniska fakta och att WordPress bör köras med 96MB PHPmemory och inte 32MB som ofta är fallet med de billigaste webbhotellen så inser du förmodligen ganska snabbt att saker och ting kan gå gaaaaaanska så långsaaaaamt.

Månadens webbhotell

Här väljer många av våra besökare att hosta deras webbplats